Teraz mi to otvara aj zatvara, tak to neriesim. Ak by sa to zase posralo, tak asi kupim cely ten stahovak. Alebo kupim ine auto
SURNE: // Kde zohnat mechanizmus na stahovanie okna ?
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Matto, Katy
-
ygzo
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: SURNE: // Kde zohnat mechanizmus na stahovanie okna ?
Kde bol problem, teda preco mi to nestahovalo okno, som nezistil. Rozobral som to, motorcek sa toci. Lanka su OK, vsetko chodi. Tak som to zlozil naspat, a okno chodi, iba na nejakych 3-4 miestach pocas zatvarania mierne "spomali" ako keby na tom mieste islo tazsie. Okno chodi inak v tych svojich kolajnickach v pohode. Mozno ze to ozubene koleso plastove je nejake poskodene a na niektorom jeho useku sa tazsie toci - netusim.
Teraz mi to otvara aj zatvara, tak to neriesim. Ak by sa to zase posralo, tak asi kupim cely ten stahovak. Alebo kupim ine auto
Fiat Punto MKII 1.2 16V HLX
- Reklama
-
ygzo
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Tak je to v prdeli. Teraz sadnem do auta, idem stiahnut okno a okno nic
Ono sa to nejako zakusne v tej hornej polohe a nevladze to pohnut dole. Ked som po okne pobuchal, tak sa otvorilo.
Ono sa to nejako zakusne v tej hornej polohe a nevladze to pohnut dole. Ked som po okne pobuchal, tak sa otvorilo.
No tak to je zaujimave.Mne sa to zda ako keby tam bol problem niekde s lankom.Nemas ho niekde poskodene?Rozobral si aj ten motorcek?Pozeral si priamo na tu spiralu?Ci sa to nezasekuje prave tam 
HGT
-
ygzo
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Ked som to mal vonku, tak som to mal rozobrate - tam kde prevod z motorceka na to biele koleso. Vsetko je pekne , nic sa nezasekavalo. Aspon teda naprazdno to chodilo uplne v pohode.
Ktovie ci ten motorcek uz nie je zodraty - ze by uz nevladal tahat.
Rozmyslam, ze kupim novy mechanizmus komplet, stoji to 80 EUR (asi nie original, ale je to nove).
Volal som do jedneho vrakoviska - tam mi ponukali stary za 50 EUR - to sa mi zda teda dost.
Ktovie ci ten motorcek uz nie je zodraty - ze by uz nevladal tahat.
Rozmyslam, ze kupim novy mechanizmus komplet, stoji to 80 EUR (asi nie original, ale je to nove).
Volal som do jedneho vrakoviska - tam mi ponukali stary za 50 EUR - to sa mi zda teda dost.
Tak to mas stastie ze si ho vobec nasiel niekde s vrakoviska,ja som volal do 3 a o mechanizme ani chyyyra
.Ale ked uz mas dat 50€ za pouzivani tak to radsej kup novy 
HGT
Čierny Punťo 11/07 Mk2b 60